Over ons

Team PGH Beveiliging

Passie voor veiligheid

Korte lijnen, persoonlijke betrokkenheid en een duurzame relatie

Na 20 jaar als beveiligingsmonteur in loondienst gewerkt te hebben begon Paul in 2011 midden in de crisistijd voor zichzelf. Onder andere als gevolg van zijn lage overheadkosten is zijn prijs/kwaliteitverhouding nog steeds heel gunstig. Kenmerken van zijn aanpak zijn: vakmanschap, korte lijnen en persoonlijke betrokkenheid. Kiest u voor PGH-beveiliging dan kiest u voor een eerlijk advies, een betrouwbaar gecertificeerd beveiligingssysteem, voor kwaliteit, betrokkenheid, enthousiasme en niet onbelangrijk…. een betaalbare prijs. Zowel voor zakelijke panden als woonhuizen hebben zij kennis en ervaring van meerdere systemen. Van jongs af aan heeft Paul al passie voor veiligheid! Tegenwoordig vormt hij samen met twee van zijn zonen een sterk, betrouwbaar en vooral betrokken familieteam. PGH-beveiliging is gericht op een duurzame relatie met de klant.

Kwaliteit

Kwaliteit staat altijd voorop of het nu gaat om de beveiliging van een particulier woonhuis, een bedrijfsverzamelpand, een snackbar of restaurant, klein of groot kantoorpand, gezondheidscentrum, dierenkliniek, schoolgebouw of een groot industrieel complex. Natuurlijk is hij aangesloten bij de brancheorganisatie VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven). Hierdoor is kwaliteit gegarandeerd en worden alle beveiligingsvraagstukken up to date bijgehouden op het gebied van camerasystemen (gericht op observatie), inbraakbeveiliging (gericht op signalering/inbraakpreventie), brandbeveiliging/ontruimingssystemen, toegangscontrole, contact met de meldkamer voor vaste procedures met betrekking tot professionele opvolging en alle overige diensten zoals bijvoorbeeld noodverlichting/tijdelijke beveiliging.

Enthousiast familieteam

Samen met zijn zonen Wout (Bachelor Finance & Control) en Kars (Specialist Electrotechniek en MBV trainee beveiliging) leidt Paul zijn bedrijf vanuit zijn bedrijfspand naast zijn woonhuis. Gezamenlijk richten zij zich, met innovatieve vakkennis, op de toekomst.

Wij zorgen graag voor uw veiligheid

Stuur een mail met uw vragen naar info@pghbeveiliging.nl of bel geheel vrijblijvend voor een persoonlijk advies of voor een afspraak met 06-39675399. De koffie staat klaar!
Wij zorgen graag voor uw veiligheid!

Ons Team

Paul Hijmans

Eigenaar, Specialist in beveiliging, Gediplomeerd MBV

Wout Hijmans

Bedrijfsvoering en financiën

Kars Hijmans

Operationeel op de werkvloer