Camera observatie

Houd op afstand een oogje in het zeil

Een veilig gevoel

Een goede camerabeveiliging is onmisbaar. Zo kunt u op afstand (wel of niet in combinatie met een inbraakbeveiligingssysteem) alles in de gaten houden wat u belangrijk vindt. Zowel binnen als buiten. Of dit nu uw woonhuis is, uw bedrijfspand, een evenement of buitenterrein. U kunt kiezen voor een eenvoudig camerasysteem met een buitencamera en een monitor, puur ter observatie, of voor een uitgebreider systeem voor binnen én buiten met meerdere camera’s, monitoren en backup op harddisk. Uiteraard zijn alle beelden ook beschikbaar op de mobiele telefoon. Met behulp van camera’s ziet u altijd wie zich rondom of in uw huis of bedrijfspand bevindt. Ook handig in verband met eventuele bewijsvoering. Die controle geeft een veilig gevoel en daarbij werken camera’s preventief omdat zij zorgen voor een afschrikwekkend effect. Voorkomen is beter dan genezen!

Camera’s zijn niet alleen handig tegen inbraak in woonhuizen of bedrijfsgebouwen maar ook tegen diefstal in winkels, bedrijfspanden, bij nieuwbouw of ter observering voor of tijdens evenementen.
Een positievere mogelijkheid is het observeren of vastleggen op afstand (bijvoorbeeld vanuit uw slaapkamer, kantoor of waar dan ook onderweg) van gebeurtenissen in dierenstallen bijvoorbeeld rondom de geboorte van een veulen.

Bij alle vormen van cameragebruik is het essentieel dat zij professioneel worden bevestigd én onderhouden door ervaren specialisten. Alleen dan hebt u er ook daadwerkelijk profijt van! Observatiesystemen worden steeds ‘slimmer’. Met face-detection (het registreren van in- en uitgaande bezoekers), intrusion detection (registreren van bewegingen in een bepaald gebied) crossline detection (registreren van bewegingen die een virtuele lijn passeren) of bijvoorbeeld kentekenregistratie bieden wij een eindeloze combinatie van mogelijkheden om een passende oplossing voor elk project uit te voeren, ongeacht de grootte van een object/complex. Met intrusion detection en crossline detection is het bovendien mogelijk alarmmeldingen te genereren. Dit kan van belang zijn als alarmopvolging gewenst is.

Camera’s en recorders zijn onder andere onderhevig aan weersinvloeden en vandalisme. PGH-beveiliging zorgt ervoor dat alles altijd perfect functioneert en u ook werkelijk bruikbare camerabeelden heeft mocht u die nodig hebben!