Brandbeveiliging

Brandpreventie die voldoet aan juiste normen en regelgeving

Als gebruiker van een gebouw ben je ook verantwoordelijk voor de brandveiligheid van het pand. Natuurlijk wil je dat bij brand iedereen snel in veiligheid is, de schade beperkt blijft en de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd is. Een professionele gecertificeerde installatie van PGH, met uiteraard gedegen onderhoud, zorgt ervoor dat u aan alle normen voldoet en geeft u de garantie dat u goed bent voorbereid. (Een ongeluk zit in een klein hoekje!) Alles begint met een verplichte snelle signalering en lokalisering van brand door middel van brandmelders waardoor snel en gericht actie ondernomen kan worden.

Het ontwerp van een officieel  gecertificeerd brandmeldsysteem hangt samen met het programma van eisen. Nadat de te beveiligen gebouwen zijn bezichtigd, de regelgeving en plattegronden zijn bestudeerd wordt een brandbeveiligings / ontruimingssysteem geadviseerd. Een maandelijkse check, een  visuele controle, beheer en onderhoud van de brandmeldinstallatie zorgen ervoor dat u blijft voldoen aan de juiste normen en regelgeving wat betreft essentiële brandpreventie. Per installatie ontvangt u een (onderhouds-)certificaat en wij zorgen ervoor dat uw installatie altijd probleemloos functioneert.

Omdat wij een erkend branddetectiebedrijf zijn leiden PGH-rapporten en certificaten vaak tot een beknoptere (soms verplichte) inspectie van de installatie. Betrouwbaarheid is gegarandeerd!

Leave a reply