Camera observatie

Houd op afstand een oogje in het zeil

Een goede camerabeveiliging is onmisbaar. Zo kunt u op afstand (wel of niet in combinatie met een inbraakdetectiesysteem) alles in de gaten houden wat u belangrijk vindt. Zowel binnen als buiten. Of dit nu uw woonhuis is, uw bedrijfspand of een evenement. U kunt kiezen voor een eenvoudig camerasysteem met een buitencamera en een monitor, puur ter observatie, of voor een uitgebreidere vorm voor binnen én buiten met meerdere camera’s, monitoren en back up op harddisk. Met behulp van camera’s ziet u altijd wie zich rondom of in uw huis of bedrijfspand bevindt. Ook handig in verband met eventuele bewijsvoering. Die controle geeft een veilig gevoel en daarbij werken camera’s preventief omdat zij zorgen voor een afschrikwekkend effect. Voorkomen is beter dan genezen!

Camera’s zijn niet alleen handig tegen inbraak in woonhuizen of bedrijfsgebouwen maar ook tegen diefstal in winkels, bij nieuwbouw of ter observering voor of tijdens evenementen.

Een positievere mogelijkheid is het observeren of vastleggen op afstand (bijvoorbeeld vanuit uw slaapkamer, kantoor of waar dan ook onderweg) van gebeurtenissen in dierenstallen bijvoorbeeld bij de geboorte van een veulen.

Bij alle vormen van cameragebruik is het essentieel dat zij professioneel worden bevestigd én onderhouden door ervaren specialisten.  Alleen dan hebt u er ook daadwerkelijk profijt van! Observatiesystemen worden steeds ‘slimmer’. Met face-detection (het registreren van in- en uitgaande bezoekers),  intrusion detection ( …………………………..), crossline detection (……………………………..)  of bijvoorbeeld kentekenregistratie bieden wij een eindeloze combinatie van mogelijkheden om een passende oplossing voor elk project uit te voeren, ongeacht de grootte van een object/complex.

Camera’s en recorders zijn onderhevig aan weersinvloeden, vandalisme of worden na verloop van tijd gewoonweg te oud om goed te blijven registreren. PGH zorgt ervoor dat alles altijd perfect functioneert en u ook werkelijk bruikbare camerabeelden hebt mocht u die nodig hebben!

Leave a reply